Várakozási és ügyintézési időmérő rendszer

Rendszerünkkel könnyen nyomon követheti, mennyi időt töltenek az ügyfelei várakozással, sorbanállással, illetve azt is, hogy mennyi az ügyintézések időtartama.

Elemei

  • Sorszámautomata: Számítógép alapú, asztali vagy totem kialakítású sorszámautomata, hőpapírnyomtatással. (Nyomtatott tartalom: időbélyeg, sorszám, vonalkód.)
  • Ügyintézői vonalkódolvasó: Asztali állvánnyal ellátott lézerszkenner
  • Adatbáziskiszolgáló: A hálózatban virtuális szerveren telepített adatbáziskezelő
  • Adminisztrátori felület: Itt monitorozható a sorszámosztók állapota, valamint értesítések érkeznek a papírtekercsek cseréjének szükségességéről.

+ Igény szerint ügyfélhívó kijelző

Működése

Érkezéskor az ügyfél a kioszkon jól látható módon elhelyezett gomb segítségével sorszámot nyomtat. A nyomtatással egyidejűleg a rendszer tárolja az adatokat (a sorszámot, a jegynyomtatás idejét stb.).

Amikor a várakozó ügyfél sorra kerül, átadja a sorszámot az ügyintézőnek, aki a vonalkódolvasóval beolvassa annak kódját. A beolvasás időpontja szintén az adatbázisba kerül, és elkezdődik az ügyintézés mérése.

Az ügyintézés végén az ismételt beolvasással zárul le a folyamat.

Az adatokat tetszőleges rendszerességgel (pl. valós időben vagy összegyűjtve, nap végén) átküldi a rendszer a virtuális szerverre, ahol azok megfelelő jogosultságokkal elemezhetők.

Ajánlatkérés