Cégünkről

Hitvallásunk

Az SRS Informatika Kft. megoldásai teljeskörűen lefedik a retail szektor informatikai megoldás igényeit. A vállalat portfólió elemei között vannak pénztárgépes rendszerek, töltőállomás informatikai rendszerek, éttermi megoldások, önkiszolgáló rendszerek, kártyaelfogadó rendszerek, vonalkód olvasók és nyomtatók, csak úgy, mint intelligens polcrendszerek, vállalatirányítási és készletezési alkalmazások, EDI-rendszer és szolgáltatás egyaránt. Az SRS Informatika Kft. vállalja pénztárgépek adóügyi engedélyeztetésének teljeskörű intézését, a rendszerek tervezését, kivitelezését és üzemeltetését, igény esetén egyedi fejlesztéseket, illetve minden megoldásához kínál szervizszolgáltatást.

Szerviz tevékenységünk keretében maximális biztonságot nyújtunk ügyfeleink partnereink számára az országos lefedettségű szervizhálózatunkkal és 24 órában hívható call-center szolgáltatásunkkal.

A teljeskörű szolgáltatások minőségét és magas színvonalát a vállalat ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszere és tanusítványa garantálja.

Pályázat: Villamos hajtású járművek fedélzeti, valós idejű energia-felhasználási adatainak kinyerésére és felhasználására szolgáló eljárás kutatása és prototípus fejlesztése