Csomagautomata autókereskedésekben

A logisztikában mára már széles körben elterjedt a csomagautomaták használata. A kiskereskedelemben tevékenykedő cégek körében pedig rohamosan terjed, hogy hatékonyabbá tegyék a csomagátadást, és időt takarítsanak meg az alkalmazottak és az ügyfelek számára. Számos észtországi autókereskedés úgy döntött, hogy rugalmasabb megoldást kínál ügyfeleinek az autókulcsok átadására és átvételére, mikor szervizbe viszik járművüket.

Mielőtt az ügyfél leadná az autóját a szervizben, az autószalon egyedi kódot ad ki számára, amellyel a kulcsokat az autókereskedés előtt elhelyezett automatában hagyhatja. Később, amikor az autó készen áll az átvételre, a kulcs ismét az automatába kerül. Az ügyfél értesítést kap, hogy a jármű készen áll az átvételre, és megkapja az automata kinyitásához szükséges kódot.

Ezzel a megoldással az ügyfelek kényelmesen átadhatják és átvehetik az autókulcsokat akár munkaidőn kívül is. Hasonló módon, az autókereskedésben megrendelt tartozékokat is átveheti az ügyfél az automatából. A kültéri csomagautomata előnye, hogy éjjel-nappal elérhető. Lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy kora reggel vagy késő este vigyék el autójukat a szervizbe vagy vegyék át rendeléseiket, amikor a kereskedés már zárva van.

A kültéri csomagautomata a hét bármely napján, 24 órában elérhető. A vásárló maga döntheti el, mikor akarja leadni vagy átvenni autóját, illetve a megrendelt alkatrészt vagy tartozékot.

Ajánlatkérés