Bonsai – Beszerzési kondíciómenedzsment szupermarketeknek

A BONSAI speciálisan szupermarketek és egyéb FMCG piaci szereplők számára fejlesztett kereskedelmi szoftverrendszer, amely a vállalatirányítási rendszerhez kapcsolva a beszállítókkal való együttműködést teszi naprakésszé, hajszálpontossá és jól áttekinthetővé.

Olyan kereskedelmi szituációkban használható, amelyekben a szupermarket vagy más FMCG cég és beszállítói hosszú távú szerződéses kapcsolattal működnek együtt, és a fő számlaforgalom köztük:

  • áruszámlák azonnali kedvezményekkel, amelyeket a beszállító állít ki a szupermarket mint vevő részére, valamint
  • szolgáltatási számlák, amelyeket a szupermarket állít ki, és a beszállító fizet ki (utólag elszámolt – pl. mennyiségi – kedvezmények, reklámdíjak, polcdíjak stb.).

A szoftver segít abban, hogy a beszerzési kondíciókat, az aktuális készleteket és a pillanatnyi beszállításokat együtt vehessük számításba a beszerzési döntéshozatal és az éves beszerzési tervek elkészítése során, hogy optimális beszállítói megállapodásokat köthessünk.

A BONSAI szoftverrendszerrel

  • beszállítónként nyomon követhetők és rendszerezhetők a kedvezmények és bónuszok,
  • elkészíthetők és kinyomtathatók a beszállítói szerződések,
  • időszaki bónuszelszámolások készíthetők, bónuszszámlák generálhatók.

A BONSAI alkalmazásával a szupermarketek jobb likviditást, kevesebb bónuszfizetési elmaradást érhetnek el, illetve bónuszmaximalizálást már év közben is.

A szoftverrendszert 23 ország 58 vállalata használja, köztük az alábbiak:

Magyarországon:

 

Ajánlatkérés