ECOD Operator

ecod-operatorAz SRS ECOD OPERATOR platformjának előnyei

  • Gyors indulás: Az ECOD kiválóan működő felület, amely teljes mértékben garantálja a gyors projektindulást. A technikai egyeztetéseket és az oktatást követően a SRS ECOD rendszert rövid határidőn belül képes szolgáltatni a szükséges EDI megoldást az Önök és partnereik számára.
  • Rugalmasság: SRS ECOD a saját megoldásunk és fejlesztésünk, maximális rugalmasságot tudunk ügyfeleink részére garantálni, ennek következtében az Önök igényeinek figyelembe vételével lehetőségünk nyílik az Önök számára legmegfelelőbb megoldás kialakítása.
  • Garancia az itthoni támogatásra és projekt menedzsmentre: Az SRS ismertsége és kapcsolatai révén támogatást és segítséget nyújt az Önök és üzleti partnereik számára a rendszer bevezetésében és azt követően üzemeltetésének kérdéseiben.
  • Az ajánlott árak és konstrukciók jelentősen kedvezőbbek és rugalmasabbak, bármely más nemzetközi EDI szolgáltatóéval szemben. Az SRS és a Comarch elsősorban az ügyfelek elégedettségére és a minél hatékonyabb eredmények elérésére fókuszál.
  • Az ECOD technológia már több mint 9000 elégedett ügyfél körében bizonyított, amelyek a legkülönfélébb megoldásokat szolgáltatja mind műszaki, mind üzleti vonatkozásban. E tény garantálja, hogy biztonsággal tudunk a kapcsolatot szolgáltatni az Önök és bármely partnerük számára.
  • Nemzetközi szolgáltatók vagyunk. Az általunk kialakított, nyitott, nemzetközi struktúra és üzleti modell az Önök bevezetésének sikerére. EDI szolgáltatást nyújtunk a következő országokban lévő ügyfeleink számára: Magyarország, Lengyelország, Bulgária, Románia, Németország, Litvánia, Lettország, Törökország, Oroszország, Ukrajna, Szlovákia, Kína, Horvátország, Szerbia, Portugália, Anglia, stb.

A fent felsorolt érvek garantálják a sikeres projektvezetést, technikai és üzleti téren biztosítják az Önök cégének igényeit.

Magyarországi kapcsolódási lehetőségek:

Lehetőséget biztosítunk EDI kapcsolódásra az Auchan, Metro, Tesco, Spar, Cora, Baumax, Praktiker, Media-Saturn és az OBIhálózataihoz, érdeklődés esetén információt adunk további lehetőségekről!

 

Ajánlatkérés