Elektronikus polccímke

PC alapú pénztárgépes rendszerét elektronikus polccímkével bővítheti. Az elektronikus polccímke az üzlet pénztárgépes rendszerének adatbázisa alapján jeleníti meg az árakat – vagyis biztos lehet benne, hogy a vásárlók mindig azt az árat látják a polcokon, amely a kasszában szerepel.

A digitális árcédulák adatbázisokkal (back office szoftver, vállalatirányítási rendszer, CRM stb.) könnyedén összeköthetők.

Megjeleníthető információk

Az elektronikus polccímke folyamatosan fogadja és jeleníti meg az aktuális információkat, szöveges és grafikus tartalmakat, például:

  • termékek eladási árát,
  • egy adott mérési egység árát,
  • aktuális promóciót, kedvezményt forintban vagy százalékosan,
  • logót, emblémát,
  • termékértékelést,
  • újrarendelési tételeket,
  • készleteket.

E-papír (e-ink) technológia

Az elektronikus polccímkék e-papír (e-ink) technológiával készülnek.

Az e-papír a külső fényt veri vissza, és kifejezetten magas a kontrasztja; olvashatósága sokszor még direkt napfényben is jobb, mint a hagyományos papíron fekete vagy színes tintával írott szövegé.

Az e-papír statikus tartalmakat energiafelhasználás nélkül is végtelen ideig képes megjeleníteni. Energiát csak akkor igényel, amikor megváltozik a tartalma.

Hogyan működik?

Az üzlet pénztárgépes informatikai rendszere alacsony frekvenciás rádiójelekkel kommunikál a polccímkékkel, az eladás helyén egy vagy több ponton elhelyezett rádiótranszmitteren keresztül. Az eszköz így nem igényel extra kábelezést.

A cikktörzset és az árakat a pénztárgép vagy back office adatbázisából exportálhatjuk a polccímkékre. Az információk kiküldése után pontos visszajelzést kapunk, hogy melyik eszközre milyen információt küldtünk el, és sikeresen letöltődtek-e az információk a polccímkékre.

 

Ajánlatkérés