Fiskalizáció

Az SRS Informatika Kft. (korábban Synergon Retail Systems Kft.-ként) a 90-es évek eleje vesz részt adóügyi ellenőrzési folyamatok informatikai implementációjában. Magyarországon a 2013-as törvényi módosítást követően proaktívan, valamint tanácsadóként is szerepet vállalt a pénztárgépekbe beépített, a NAV szerverei és a készülékek közötti titkosított adatkommunikációt biztosító adóügyi ellenőrző egység fejlesztésében, tesztelésében.

Jelenleg is párhuzamosan több fiskalizációs projektben veszünk részt, tesztelőként, tanácsadóként vagy harmadik félként.

Külföldön vásárolt kasszarendszerének engedélyeztetésében is segítünk, hogy megfeleljen a hatályos magyar jogszabályoknak. Jártasak vagyunk a magyar, a román és a szlovák adóügyi engedélyeztetési eljárásokban, és a teljes Közép-Európai (CEE) régióban bárhol el tudjuk végezni az adóügyi szabályozási környezethez való informatikai illesztést, illetve az üzleti rendszerek pénztárgépes és vállalatirányítási rendszerekbe való integrációját is.

Segítünk a teljes pénztárgéprendszer integrálásában ügyfeleink IT környezetébe, de akár csupán az adóügyi engedély megszerzésében is. Más országokban működő IT csoportokat is támogatunk a fejlesztésben, valamint honosításban is, hogy a nemzetközi szoftvert az adott környezetben tudják használni.

Az SRS Informatika Kft. adóügyi engedélyei: A030, A045, A047.

Ajánlatkérés