SRS Petrol: POS rendszer üzemanyag-töltőállomásoknak

Az SRS Petrol mindent tud, amit az SRS POS pénztárgép, azonkívül a következő speciális, üzemanyag-töltőállomások számára lényeges tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Kielégíti akár egy önállóan működő töltőállomás, akár egy országos vagy nemzetközi hálózat igényeit, legyen szó akár üzemanyag-tankolásról, akár shop termék vásárlásáról
  • A DOMS kútoszlopvezérlője garantálja, hogy a manapság legelterjedtebb kútoszlopok mindegyikéhez ki lehet alakítani kapcsolatot.

Ajánlatkérés

 

A közúti közlekedés gyors fejlődése együtt járt azzal, hogy az autósok egyre magasabb igényeket támasztanak a töltőállomások szolgáltatásaival szemben, amely szolgáltatások pedig versenyelőnyt jelentenek az üzemanyagcégeknek. Egy korszerű töltőállomás munkája ma már elképzelhetetlen az integrált informatikai megoldások nélkül. Ezek révén biztosítható, hogy a mindennapi munkában gyorsan és megbízhatóan szolgálják ki az ügyfeleket, mindamellett minden részletre kiterjedő, naprakész információk álljanak a működtető cégek rendelkezésére.

A technológiai megoldások ráadásul nem csupán a töltőállomás munkáját teszik hatékonyabbá azzal, hogy nagy áteresztőképességet biztosítanak a vásárlók kiszolgálásában, de – mivel jövedéki terméket, egyéb más árucikkeket, illetve szolgáltatásokat is értékesítenek – meg kell, hogy feleljenek az érvényes ország vonatkozó adóügyi és elszámolási előírásainak is.

Az SRS Informatika Kft. ezekre az alapokra építkezve alakította ki saját fejlesztésű elszámoltatási rendszerét, az SRS Petrol megoldást, célzottan az üzemanyagtöltő állomások részére.

Az elmúlt 20 évben az SRS Kft. számos hazai és külföldi töltőállomás projekt kivitelezésében szerzett tapasztalatokat, így garantálni tudja, hogy termékei maradéktalanul megfelelnek minden, az ilyen rendszerekkel szemben támasztott professzionális elvárásnak.

Az SRS Petrol megoldás egy kiválóan skálázható rendszer, amelynek segítségével kielégíthetőek akár egy önállóan működő töltőállomás, akár egy országos vagy nemzetközi hálózat igényei is.

Korszerű MS Windows és MS SQL technológiára épül, amely garantálja a megbízható működést, a külső rendszerekhez való kapcsolódás lehetőségét, és nem utolsó sorban a megfelelő támogatást.

A fejlesztésben külön hangsúlyt kapott, hogy az SRS Petrol megoldás a közép-európai régió bármely  országában alkalmazható legyen az adóügyi követelmények teljesítésére, hiszen ez alapfeltétele a sikeres bevezetésnek és alkalmazásnak.

Ajánlatkérés

 

SRS Petrol POS

Az SRS POS (Point of Sale) megoldás képes az ügyfelek gyors és hatékony kiszolgálására, legyen szó akár üzemanyag-tankolásról vagy shop-termékvásárlásról.

Természetesen a rendszer részeként több SRS POS terminál is telepíthető és üzemeltethető.

A pénztárgépes rendszer szívét minden esetben egy intelligens (PC alapú) pénztárgép eszköz alkotja, és ehhez csatlakoznak a szükséges  perifériák úgymint: online adóügyi nyomtató,
ügyfélkijelző, pénzfiók, vonalkódolvasó, kútvezérlő és természetesen a háttérrendszer, amelynek segítségével elkészíthetőek a szükséges elszámoltatások és jelentések.

A kútvezérlő megoldás esetében jelenleg a DOMS eszközei kerülnek alkalmazásra, de a rendszer könnyen illeszthető bármely más, hasonlóan korszerű megoldáshoz. A DOMS kútvezérlő garantálja, hogy a manapság legelterjedtebb kútoszlopok mindegyikéhez ki lehessen alakítani a megfelelő kapcsolatot.

Ajánlatkérés

Pénztárgépek vezérlése és készletkezelés: SRS Petrol BOS

A rendszer következő szintjét az SRS BOS (Back Office System) jelenti: ez az eszköz képes a pénztárgépek (SRS POS terminálok) vezérlésére, illetve onnan az értékesítési adatok gyűjtésére.

Az SRS BOS lehetőséget biztosít a készletekkel és az ügyfelekkel kapcsolatos összes tevékenység elvégzésére, továbbá az eme tevékenységekhez kapcsolódó, az igényeknek megfelelő jelentések készítésére.

Kúthálózatok vezérlése: SRS Petrol HOS

Az SRS HOS (Head Office System) az SRS Petrol megoldás legmagasabb szintje, amelyen lehetővé válik már teljes kúthálózatok vezérlése is, illetve az ott keletkezett adatok gyűjtése.

Természetesen ezeket az adatokat riportok, jelentések formájában is ki lehet értékelni. Az üzemeltető vállalat innen kezdeményezhet a teljes hálózatra, vagy annak csak egy adott részére vonatkozó akciókat, promóciókat, melyeknek paraméterei az aktuális igények szerint állíthatóak. Továbbá igény estén emellett innen könnyedén lehet adatokat továbbítani más központi rendszerek irányába (ERP, CRM stb.).

Az SRS Kútinfó tankolási és számlázórendszert mozdony-üzemanyagtankoláshoz fejlesztettük.

Ajánlatkérés

 

Az SRS Petrol elvi felépítése töltőállomás szinten

Ajánlatkérés