SRS webshop modul jegyértékesítéshez

Az SRS webshop modul azoknak az intézményeknek, vállalkozásoknak (pl. fürdőknek, strandoknak, múzeumoknak, látogatóközpontoknak) készült, amelyek a saját honlapjukon is szeretnének jegyeket értékesíteni.

Léteznek ugyan erre szakosodott internetes jegyirodák, de az SRS weboldalmodul használatával nem kell kiszervezni az értékesítést, nem kell a jegyeladások után jutalékot fizetni, hiszen a saját honlapon keresztül zajlik az értékesítés.

Jegyértékesítő modulunk egy már meglévő, saját webes felületről, például egy „Jegyvásárlás” gombra kattintva lesz elérhető, a weboldal arculatával megegyező dizájnnal.

A vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges. Lehetőség van időpontra szóló, vagy akár hagyományos látogatói belépőjegyek bankkártyával történő megvásárlására.

A belépőjegyeket, valamint a tranzakcióhoz tartozó számlát PDF formátumban juttatja el a rendszer a vásárlónak a regisztráció során megadott e-mail címre.

A jegy a típusától függő adatokat és az megkülönböztethetőség érdekében egyedi azonosítót tartalmaz. Az értékesített jegyek felhasználhatósága paraméterezhető, a tulajdonságok a központi szerver adatbázisában tárolódnak.

 

Ajánlatkérés

 

 

Ajánlatkérés