Nemzetközi SRS pénztárgép rendszerek

Az SRS pénztárgép rendszer helyi adóügyi engedéllyel rendelkezik és az adott ország nyelvén működik Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Szlovéniában.

A fejlesztések során minden országban az országspecifikus egyedi dokumentum típusok, adóügyi és „nem adóügyi” bizonylatok, online interfész kialakításra került mind SRS POS és SRS BOS/HOS szinten.

A rendszer legnagyobb előnye, hogy egységes, felhasználóbarát pénztárgépet és háttérrendszert nyújtunk nemzetközi ügyfeleinknek, úgy, hogy egyetlen központi rendszerből (SRS HOS) lehet felügyelni akár országonként az egyes üzletházatokat. Ez egyben azt is jelenti, hogy az adott országok helyi adóügyi elvárásainak teljesítésével, a jogszabályokban speciális funkcionalitásokkal, egységes adatcsere lehetőséget kínál a rendszer, mely felsőbb rendszerekhez illesztve (ERP) egységes riportálási, árukezelési és pénzügyi felügyeletet nyújt. Igény esetén, az adott ország adóügyi rendelkezéseinek megfelelő módon történő implementációval a rendszer rugalmasan bővíthető, és így további országok is bevonhatók a hálózatba.

 

SRS BASE EUROPE: