Szolgáltatások

Retail System

Az SRS kiskereskedelmi rendszer a SRS Informatika Kft saját fejlesztésű alkalmazása, amely az egyedi ügyféligények alapján képes tökéletes megoldást nyújtani a mindennapok kihívásaira.

Tudjon meg többet!
 
Szektor specifikus rendszerek

Az SRS Informatika Kft. által fejlesztett pénztárgépes rendszerek megfelelnek a pénztárgépek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátására szolgáló pénztárgépek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásáról szóló 48/2013. (XI.15.) NGM rendelet 71. § (1) bekezdésének.

Tudjon meg többet!
 
SRS Kutinfo

Az SRS Informatika Kft. által fejlesztett egyedi rendszer lehetővé teszi az üzemanyag kibocsátás teljes ellenőrzését, az üzemanyaglopások megelőzését. A rendszer segítségével az üzemanyag adatok a központból ellenőrizhetőek és nyomonkövethetőek.

Tudjon meg többet!
 
Elektronikus polccímke rendszer

Az elektronikus polccímke rendszer egy innovatív alacsony rádiófrekvencián keresztül működő rendszer, amely a termékek naprakész árainak és egyéb jellemzőinek pillanatnyi megjelenítésére szolgál.

Tudjon meg többet!
 
Fiskalizáció

Magyarországhoz, Romániához, Szlovákiához kapcsolódó adóügyi engedélyeztetési eljárások, ezek és más országok adóügyi szabályozási környezetéhez történő informatikai illesztést és az üzleti rendszerek integrációját tudjuk hatékonyan elvégezni ügyfeleink számára. Legyen szó a teljes rendszer integrálásáról, vagy csupán az adóügyi engedély megszerzéséről egy harmadik fél részére, esetleg más országokban működő IT support csoportok helyi támogatásáról.

Tudjon meg többet!
 
Kamerarendszerek

Az SRS Informatika Kft. közösségi, beltéri illetve pénztárgéprendszerekkel integrálható biztonsági kamerarendszereket forgalmaz.

Tudjon meg többet!
 
Robot könyv scanner

A robot könyv scanner szolgáltatásai lehetővé teszik az egyszerű tömeges könyv digitalizálást. Bionikus lapozó mechanizmusának köszönhetően óvja a könyvek állapotát, működése kifejezetten hatékony és gazdaságos.

Tudjon meg többet!
 
Szerviz szolgáltatások

Az SRS Informatika Kft. a kezdetektől fogva nagy súlyt helyezett arra, hogy ügyfelei számára komplex szolgáltatást nyújtson, és ne csak részfeladatokra specializálódjon. Az ehhez szükséges kompetenciák összegyűjtése a társaság és elődje működésének több mint 20 éve alatt folyamatosan történtnik.

Tudjon meg többet!
 
EDI Megoldások

Az EDI (Electronic Data Interchange – elektronikus adatcsere) két partner (pl: kereskedelmi üzletlánc és beszállítója) közötti szabványos formátumú üzleti dokumentumok elektronikus úton való küldését, cseréjét jelenti. Napjainkban a vállalatok többnyire valamilyen vállalatirányítási (ERP) rendszerben készítik el üzleti dokumentumaikat (megrendeléseket, számlákat, szállítóleveleket, stb.), amelyeket az EDI szolgáltatás segítségével közvetlenül is eljuttathatnak partnereik számítógépes rendszereibe.

Tudjon meg többet!
 
SRS KIOSK és Info Center megoldások

Kezelő személyzet nélküli megoldásunkat javasoljuk olyan forgalmas és kevésbé forgalmas helyszínekre, ahol vagy már kevés a kezelő nyújtotta kiszolgálási sebesség, vagy nem rentábilis egy alkalmazottat biztosítani az adott feladat ellátására.

Tudjon meg többet!