Fiskalizáció

fiskalizáció

Magyarországhoz, Romániához, Szlovákiához kapcsolódó adóügyi engedélyeztetési eljárások, ezek és más országok adóügyi szabályozási környezetéhez történő informatikai illesztést és az üzleti rendszerek integrációját tudjuk hatékonyan elvégezni ügyfeleink számára. Legyen szó a teljes rendszer integrálásáról, vagy csupán az adóügyi engedély megszerzéséről egy harmadik fél részére, esetleg más országokban működő IT support csoportok helyi támogatásáról. Jártasak vagyunk az adóügyi környezet felé kialakítandó, és annak megfeleltethető informatikai folyamatokban, fejlesztésekben, a teljes Közép-Európai (CEE) régióban.

2013-ban az Adóügyi Törvény jelentős változáson esett át. A fő koncepció az volt a kormányzat részéről, hogy az összes POS Terminált, és kasszagépet online rendszerbe kössék, amely eszközök közvetlenül a NAV központjába küldik a tranzakciós adatokat. Rengeteg változás, és változtatást követően egyértelművé vált, hogy az addig használatos adóügyi rendszerek többé már nem alkalmasak az új adóügyi környezetben támasztott kihívásoknak és elvárásoknak. Ezért részben, vagy egészben, ezek a rendszerek cserére szorultak, amelyet 2014. év végéig meg is kellett tenni az üzleti szereplőknek.

fiskalizáció Az SRS Informatika Kft. (korábban Synergon Retail Systems Kft.) a 90-es évek eleje óta vesz részt adóügyi ellenőrzési folyamatok informatikai implementációjában, a 2013-as törvényi módosítást követően, további tapasztalatokkal gazdagodott, emellett proaktívan, valamint tanácsadóként is részt vett az Adóügyi Ellenőrző Egység fejlesztésében, tesztelésében, hogy ezek az informatikai eszközök maradéktalanul meg tudjanak felelni az előírásoknak és zavartalanul működhessenek. Szakértőként megszerzett tudásunkat szeretnénk elérhetővé tenni minden olyan vállalkozás számára, amely az alapvető funkciókon túl, olyan rendszereket szeretne használni, amelyek hatékonyan támogatják saját üzletmenetüket és folyamataikat.

Az SRS Informatika Kft. rendelkezik a saját adóügyi engedéllyel (A030, A045, A047), ezen felül párhuzamos jelenleg is több különböző fiskalizációs projektben veszünk részt, tesztelőként, tanácsadóként, vagy harmadik félként.Ajánlatkérés