Kamerarendszerek

kamera-rendszerekAz SRS Informatika Kft. alapvetően két féle kamerarendszer-típust forgalmaz:

  • A közösségi és beltéri kamerarendszerek
  • A pénztárgéprendszerekkel integrálható biztonsági kamerarendszerek

A közösségi és beltéri kamerarendszerek tekintetében forgalmazunk olyan rendszereket, melynek feladata, hogy akár nagyobb területek (település, térség) felügyelete megoldható legyen, ezek az un. közösségi kamerarendszerek.

Ezek a rendszerek lehetővé teszik, hogy a közterületeken, kiemelten fontos területen elkövetett szabálysértések (rongálások, illegális szemétlerakások) esetében képi információkkal segítsék a nyomozati szervek, és település-fenntartási feladatokat végző szervezetek munkáját.
Ugyanezeket a rendszereket nemcsak kültéren, hanem beltéren belül is jól lehet alkalmazni.

A pénztárgéprendszerekkel integrálható biztonsági kamerarendszerek egy új szintre tudják emelni a kiskereskedelmi egységekben előforduló gazdasági visszaélések feltárását.

A kameraképbe integrált kasszatevékenységet vizuálisan is bemutató tranzakciókat, és egyéb műveleteket, a rendszer képes kifejezetten célzott statisztikák, keresések lebonyolításában.

Amennyiben felmerül bármilyen gyanú ilyesfajta visszaélésekkel kapcsolatban, a rendszer segítségével gyorsan leellenőrizhető, esetleg pontosítható az. A tapasztalat azt mutatja, hogy éves szinten komoly összegek takaríthatóak meg, a vállalkozás méretétől függetlenül.
Ajánlatkérés