Szektor specifikus rendszerek

SRS Trafik
Az SRS Informatika Kft. megoldást nyújt a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt koncessziós pályázati kiírásának megfelelő, számítógép alapú, intelligens pénztárgéprendszer megvalósítására, mind a központi adatfeldolgozási feladatokat ellátó úgynevezett „Head Office Szerver” kiépítésére.

Tudjon meg többet!
 
SRS Mobile
Amennyiben Ön Tulajdonosa egy vállalkozásnak, trafiknak, vagy egy ABC-nek, vagy bármilyen kiskereskedelmi egységnek, de napi teendői nem teszik lehetővé, hogy mindig ott legyen a boltban, ugyanakkor szeretné tudni percre pontosan, hogy áll a napi bevétel – az SRS MOBILE megoldja ezt a problémát – Önnek.

Tudjon meg többet!
 
SRS Webshop
Ma már alapkövetelmény, hogy egy kiskereskedelemmel foglalkozó cég, amely saját weboldalt üzemeltet, az interneten keresztül is elérhetővé tegye termékeit az ügyfelei számára.

Tudjon meg többet!
 
SRS Fashion
Az SRS Informatika Kft szoftver kifejezetten divatcikk és ruházat értékesítésvel foglalkozó kereskedők számára tovább fejlesztett verziója. Az SRS Fashion szoftver rendelkezik minden olyan alap tulajdonsággal, mely a piacon méltán elismertté tette az SRS szoftvert.

Tudjon meg többet!
 
SRS Petrol
SRS Petrol
Az SRS Petrol megoldás egy kiválóan skálázható rendszer, mely segítségével akár egy önállóan működő töltőállomás vagy akár egy országos vagy nemzetközi hálózat igényei is maradéktalanul kielégíthetőek. Korszerű MS Windows és MS SQL technológiára épül, amely garantálja a megbízható működést, a külső rendszerekhez való kapcsolódás lehetőségét és nem utolsó sorban a megfelelő támogatást.

Tudjon meg többet!
 
SRS Ticketing
Az SRS Ticketing saját fejlesztésű rendszer, amely az ügyfél igényei szerint testre szabható. Ezáltal képes olyan egyedi funkciókat ellátni, melyek az adott cég működésére speciálisan jellemzőek és a termékek értékesítéséhez elengedhetetlenek. Az SRS Ticketing használatával egyedi riportok készíthetőek, melyek akár a cég kereskedelmi és marketing tevékenységét is segíthetik.

Tudjon meg többet!
 
ECR pénztárgép megoldások


Tudjon meg többet!
 
SRS Jegyértékesítő- és Beléptető rendszer
A belépőjeggyel látogatható intézmények számára fontos a gyors és fennakadásoktól mentes, gördülékeny jegyértékesítés és belépés, legyen az egy kisebb forgalmú múzeum, vagy akár egy tömegek által látogatott strandfürdő, vagy sportlétesítmény, ahol folyamatosan nagyszámú látogatót kell kezelni, vagy dömpingszerűen kell megoldani a bejutást. Válasszon minket a gördülékeny, probléma mentes SRS kasszával összekapcsolt beléptetéshez!

Tudjon meg többet!