SRS Petrol

Az SRS Petrol megoldás egy kiválóan skálázható online töltőállomás rendszer, amelynek segítségével kielégíthetőek akár egy önállóan működő töltőállomás, akár egy országos vagy nemzetközi hálózat igényei is. Korszerű MS Windows és MS SQL technológiára épül, amely garantálja a megbízható működést, a külső rendszerekhez való kapcsolódás lehetőségét, és nem utolsó sorban a megfelelő támogatást.

retail solutions

SRS PETROL POS

Az SRS POS (Point of Sale) megoldás képes az ügyfelek gyors és hatékony kiszolgálására, legyen szó akár üzemanyag tankolásról, vagy shop termék vásárlásáról.
A pénztárgépes rendszer szívét minden esetben egy intelli¬gens (PC alapú) pénztárgép eszköz alkotja, és ehhez csatla¬koznak a szükséges perifériák úgy, mint: adóügyi nyomtató, ügyfélkijelző, pénzfiók, vonalkód olvasó, kútvezérlő és ter¬mészetesen a háttérrendszer, amelynek segítségével elké¬szíthetőek a szükséges elszámoltatások és jelentések.
A kútvezérlő megoldás a DOMS garantálja, hogy a manapság legelterjedtebb kútoszlopok mindegyikéhez ki lehessen alakítani a meg¬felelő kapcsolatot. Eladás árucikk azonosítással NAV engedélynek megfelelően.

SRS PETROL BOS

SRS BOS (Back Office System): ez az eszköz képes a pénztárgépek (SRS POS terminálok) vezérlésére, illetve onnan az értékesítési adatok gyűjtésére.
Az SRS BOS lehetőséget biztosít a készletekkel és az ügy¬felekkel kapcsolatos összes tevékenység elvégzésére, to¬vábbá az eme tevékenységekhez kapcsolódó, az igények¬nek megfelelő jelentések készítésére.

SRS PETROL HOS

Az SRS HOS (Head Office System) az SRS Petrol megoldás legmagasabb szintje, amelyen lehetővé válik már teljes kúthálózatok vezérlése is, illetve az ott keletkezett ada¬tok gyűjtése. Az üzemeltető vállalat innen kezdeményezhet a teljes hálózatra, vagy annak csak egy adott részére vonatkozó akciókat, promó¬ciókat, melyeknek paraméterei az aktuális igények szerint állíthatóak. HOS-ból könnye¬dén lehet adatokat továbbítani más központi rendszerek irányába (ERP, CRM, stb.)Ajánlatkérés

Prospektus